sobota 14. srpna 2010
Kuře po provensálsku s rýží
Dnes jsme doma vařili kuře na provensálských bylinkách s rýží. Recept je velmi jednoduchý - stačí kuře osolit, potřít klasicky česnekem, posypat bylinkami (použili jsme sušené), potřít máslíčkem a podlít trochou vody a dát péct. Pokud máte rádi cibuli, přidejte i tu. Pokud je už maso upečené, vyndejte jej do zapékací misky a dejte ještě na chvilku dopéct, aby byla kůrčička pěkně křupavá.
Šťávu zahustíme hladkou moukou, kterou pečlivě rozmícháme metličkou. Vaříme aspoň 15 min, aby se mouka provařila. Nakonec dochutíme solí a pepřem dle chuti.
Dobrou chuť :-)
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat