čtvrtek 28. dubna 2011
Hrk hrk ananasový zákusek
Včera jsem zkoušela poprvé tuto jednoduchou buchtu a všem moc chutná. Přináším recept na menší plech:
Těsto:
1,5 hrnku polohrubé mouky
1 hrnek cukru krupice
1/2 hrnku oleje
1/2 hrnku mléka
2 celá vejce
1 prášek do pečiva
Krém:
1 ananasový kompot i se šťávou
1 šlehačka
1 ztužovač šlehačky
1 puding bez vaření vanilkový
Upečeme klasicky korpus (cca na 170 stupňů do zrůžovění). Necháme vychladnout. Krém vyrobíme smícháním všech ingrediencí, které v uzavřené nádobě protřepáme do zhoustnutí. Namažeme na vychladlý korpus a posypeme grankem. Dáme do lednice. Dobrou chuť :-)
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat